Kültür Sanat

Sıra Dışı Bir Konser Deneyimi: Red Bull Jukebox Sahnesi 22 Eylül'de KüçükÇiftlik Park'ta

Red Bull Jukebox Sahnesi, yepyeni bir konser deneyimi ile Türkiye’de ilk kez 22 Eylül 2023’te müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Sıra Dışı Bir Konser Deneyimi: Red Bull Jukebox Sahnesi 22 Eylül'de KüçükÇiftlik Park'ta

Red Bull Jukebox Sahnesi, yepyeni bir konser deneyimi ile Türkiye’de ilk kez 22 Eylül 2023’te müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Söylenecek şarkıların ve tarzlarının seyirciler tarafından oylama ile belirleneceği bu konser deneyiminde sahne, son dönemin önde gelen ekiplerinden Dolu Kadehi Ters Tut’un olacak.  

Red Bull’un müzikseverlere yepyeni bir konser deneyimi yaşattığı global müzik etkinliği Red Bull Jukebox Sahnesi, Türkiye’de ilk kez 22 Eylül 2023 KüçükÇiftlik Park’ta gerçekleşecek. Seyircinin, sahne alan sanatçının söylediği parçalardan, şarkının söylendiği tarza ve konuk müzisyenlerin şarkılarına kadar konserin her anında söz sahibi olduğu Red Bull Jukebox Sahnesi’nde mikrofon son yılların en popüler alternatif rock gruplarından biri olan Dolu Kadehi Ters Tut olacak. Seyirciler, etkinlik öncesinde sosyal medyadan ve redbull.com/jukebox üzerinden online olarak katılacakları oylamalar ve etkinlik esnasında gerçekleşecek canlı oylama sistemiyle de bu şovun bir parçası olurken, diledikleri şarkıları farklı tarzlarda dinleyebilecekler.

Dolu Kadehi Ters Tut’un öne çıkan ikilisi Oğulcan Ava ve Uğurhan Özay ise “Daha önce görülmemiş bir konser deneyiminde yer almak çok heyecan verici. İzleyicilerin de bu konserin bir parçası olması bizim için çok değerli!” yorumlarıyla müzikseverleri parçası olma şansı sunan bu farklı konser deneyimine davet ediyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL