Gündem

Şirin, “Muhtarlarımız bizim baş tacımız”

İbni Sina Mahallesi Muhtarı Ömer Lütfü Karadeniz’i ziyaret eden AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, halka hizmet noktasında muhtarların çok önemli bir rol üstlendiklerini ifade etti 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, SKM programları kapsamında bu kez İbn-i Sina Mahallesi Muhtarı Ömer Lütfü Karadeniz’i ziyaret etti.

Şirin, “Muhtarlarımız bizim baş tacımız”

İbni Sina Mahallesi Muhtarı Ömer Lütfü Karadeniz’i ziyaret eden AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, halka hizmet noktasında muhtarların çok önemli bir rol üstlendiklerini ifade etti

31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdüren AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, SKM programları kapsamında bu kez İbn-i Sina Mahallesi Muhtarı Ömer Lütfü Karadeniz’i ziyaret etti. Ziyarette AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sefa Bostan, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları da yer aldı.

 

GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ OLACAKSINIZ

Muhtar Karadeniz’e çalışmalarında kolaylıklar dileyen İbrahim Şirin, “Muhtarlarımız, halkımızla devlet kurumlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Muhtarlarımız, inşallah yeni dönemde bizim de gözümüz, kulağımız olacak. İnşallah birlikte daha nice yollar yürümeye devam edeceğiz” dedi. İbn-i Sina Mahallesi Muhtarı Ömer Lütfü Karadeniz de ziyaretlerinden dolayı Başkan Adayı Şirin’e teşekkür ederek, başarılar diledi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL