Gündem

Şirin, “Ramazan, gönül sofralarında bereketlenen kardeşliktir”

Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı ve AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, Ramazan ayında iftar sofralarına konuk olarak Derincelilerle bir araya geliyor.

Şirin, “Ramazan, gönül sofralarında bereketlenen kardeşliktir”

Mahalli İdareler Seçimleri öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhur İttifakı ve AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, Ramazan ayında iftar sofralarına konuk olarak Derincelilerle bir araya geliyor. Başkan Adayı Şirin son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Akif Yılmaz, Cemil Yaman, AK Parti MKYK Üyeleri İlyas Şeker ve Davut Coşkun Şiviloğlu’nun katılımıyla iftar sofrasında Derincelilerle buluştu.

TEK TEK SELAMLAŞTI

İbni Sina Mahallesi’nde gerçekleşen iftar programı öncesi iftara katılanları tek tek selamlayan İbrahim Şirin, mahalle sakinlerinin Ramazan ayını tebrik etti. Ramazan’ın birlik ve beraberlik ayı olduğunu belirten Şirin “Ramazan gönül sofralarında bereketlenen kardeşliktir. Sofralarımızdan Ramazan bereketi hiç eksik olmasın. Rabbim tuttuğumuz oruçları kabul ve makbul eylesin” dedi. Başkan Adayı Şirin, tüm Derincelilerin huzur içerisinde bir Ramazan geçirmeleri temennisinde bulundu.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL