Kültür Sanat

Sürpriz Transfer: Ben Bu Cihana Sığmazam 3 yeni oyuncu dahil oldu

atv’nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 3 yeni oyuncu daha  katıldı.

Sürpriz Transfer: Ben Bu Cihana Sığmazam 3 yeni oyuncu dahil oldu

atv’nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 3 yeni oyuncu daha  katıldı.

Yapımcılığını KYN Yapımevi’nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Mustafa Şevki Doğan’ın oturduğu senaryosunu ise Zülküf Yücel ve Zehra Yücel’in kaleme aldığı dizinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

2.sezona Karadeniz’de start veren ekip, yeni oyuncular ve yeni karakterlerle kadrosunu genişletiyor.

Kadroya dahil olan Bensu Begoviç (Raziye) Havva karakteriyle Oya İloğulları (Havva) ve Berfe Sancak (Elif) güzellikleriyle göz kamaştırırken oyunculuk performanslarıyla da sette usta oyuncuların takdirini kazandı.

Ben Bu Cihana Sığmazam yakında atv ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

 

Karakter Analizleri:

Berfe Sancak / Elif

20 yaşındaki evin genç kızıdır. Hayriye tarafından bebekken evlat edinilmiştir. Hayriye’ye ana der. Cıvıl cıvıldır. Sevimli, cana yakın, eğlenceli ama biraz kararsızdır. İstanbul’a gelince gönlü Ateş’e kayar. Lakin Ateş pek oralı değildir.

 

Bensu Begoviç / Raziye

 27 yaşında. Dursun’un karısıdır. Hamarattır. Bu yüzden kaynanasının gözündeki yeri eltisi Havva’ya göre ayrıdır. Ama çok konuşur. İnatçılıkta kocasıyla yarışır. Havva’yla tatlı bir rekabet içindedir.

 

Oya İloğulları / Havva

25 yaşında. Halil’in karısı. Raziye’nin aksine ev ve bağ-bahçe işlerinden yüksünür. Yaman atıcıdır. Tabancalardan çok iyi anlar. “Yiv”de çapak mı kalmış, “gez” de kayma mı var hemen anlar. Halil ürettikleri silahları önce ona denetir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL