Gündem

TEGV Dükkân artık Instagram'da

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) birbirinden güzel, onlarca çeşit hediyelik ürünlerinin yer aldığı TEGV Dükkân artık Instagram’da.

TEGV Dükkân artık Instagram'da

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) birbirinden güzel, onlarca çeşit hediyelik ürünlerinin yer aldığı TEGV Dükkân artık Instagram’da. Geniş ürün kataloğu ile TEGV Dükkân; çanta ve cüzdandan anahtarlığa, not defterinden kitap ayracına kadar aradığınız her şeyi size sunuyor.

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla nesillerin çağdaş ve evrensel değerler ile Cumhuriyet’in temel ilkelerine bağlı yetişmesi için Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında nitelikli eğitim desteği sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV), rengarenk ve iyilik dolu ürünlerinin yer aldığı TEGV Dükkân geniş ürün kataloğu ile artık Instagram’da. 

Her özel gün için hediye seçenekleri

TEGV Dükkân’da doğum günleri, yılbaşı, nikahlar ve kurumsal etkinlikler için özel günlerde kullanılmak üzere çeşitli hediyelik ürünlerin bulunduğu, geniş bir hediye kataloğu mevcut. Kullanıcı dostu tegvdukkan adresinde özenle seçilmiş yüksek kaliteli ürünlere ulaşabilirsiniz. Sertifikalar, mum ve lavanta kesesi gibi hediyelik ürünlerin yanı sıra anahtarlık, kitap ayracı, not defteri, magnet, davetiye gibi nikah ürünleri; magnet, ayraç, not defteri gibi yeni doğan ve doğum günü ürünleriyle termos, kitap, çanta, cüzdan, kalem seti, yeni yıl ürünleri ve çocuk kitapları gibi ürünler yer alıyor. Bu ürünlerin satışından elde edilen gelirle TEGV’de çocukların eğitim masraflarına destek olunuyor. Özel günlerde hem sevdiklerinize anlamlı hediyeler vermek hem de çocukların yüzlerinde gülümseme oluşturmak için TEGV Dükkânı ziyaret edebilirsiniz. 

TEGV Dükkân Instagram adresi: tegvdukkan

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL