Gündem

TEGV Maraton Koşucuları Pera'daki Ödül Töreninde Bir Araya Geldi

TEGV Maraton Koşucuları Pera’daki Ödül Töreninde Bir Araya Geldi    15 yıldır yardımseverlik koşularına katılarak binlerce çocuğun nitelikli eğitim desteğiyle buluşmasını sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 10’uncu Eker I Run Koşusu ve 45’inci İstanbul Maratonu’nda TEGV için koşan gönüllüleri ile düzenlenen ödül töreninde bir araya geldi.

TEGV Maraton Koşucuları Pera'daki Ödül Töreninde Bir Araya Geldi

TEGV Maraton Koşucuları Pera’daki Ödül Töreninde Bir Araya Geldi
 

 15 yıldır yardımseverlik koşularına katılarak binlerce çocuğun nitelikli eğitim desteğiyle buluşmasını sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), 10’uncu Eker I Run Koşusu ve 45’inci İstanbul Maratonu’nda TEGV için koşan gönüllüleri ile düzenlenen ödül töreninde bir araya geldi.

 

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla Cumhuriyet ilke ve değerlerine sahip, çağdaş nesillerin yetişmesi için Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında nitelikli eğitim desteği sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, 10’uncu Eker I Run Koşusu ve Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu’nda TEGV için koşan gönüllüleri ile Pera Müzesi Pera Cafe’nin nezih ortamında düzenlenen ödül töreninde bir araya geldi. 11 Aralık Pazartesi günü düzenlenen törene TEGV Yönetim Kurulu Başkanı M. Özalp Birol, Mütevelli Heyet Üyesi ve Spor İstanbul A.Ş. Genel Müdürü İ. Renay Onur, TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı, ,  Adım Adım Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kıvanç Ergun, Eker I Run Koşusu ve İstanbul Maratonu koşucuları ve TEGV çalışanları katıldı. 

 

“Cumhuriyetin Yüzleri Eğitim için Koşuyor” kampanyasıyla 3606 çocuğa eğitim desteği sağlandı

Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel yürütülen kampanyalarda TEGV koşucularının attığı adımlar nitelikli eğitim desteğine dönüştü. Çocuklara eğitim desteği sağlamak için 10’uncu Eker I Run Koşusu ve 45’inci İstanbul Maratonu’nda kampanya yürüten koşucuların topladığı bağışlarla 3606 çocuğa eğitim desteği sağlandı. Kampanya başarısının kutlandığı törende, Bursa ve İstanbul maratonları için ayrı olmak üzere aşağıdaki kategorilere göre koşuculara, koşu gruplarına ve destek veren kurumlara takdim edildi.

En Çok Bağışa Ulaşan TEGV Koşucuları; En Çok Bağışa Ulaşan Kurumlar; En Çok Bağışa Ulaşan Koşu Grupları; En Çok Bağışa Ulaşan TEGV Ekipleri.

Cumhuriyetin Yüzleri bu kez 24 Aralık’ta Ankara 88. Büyük Atatürk Koşusu’nda yine eğitim için koşacak

Tüm seneye yayılan “Cumhuriyetin Yüzleri Eğitim İçin Koşuyor” kampanyasının son etkinliği, 24 Aralık Pazar günü Ankara’da düzenlenecek 88. Büyük Atatürk Koşusu’yla gerçekleşecek. Kampanya kapsamında TEGV koşucuları TEGV Ankara Semahat – Dr. Nüsret Arsel Eğitim Parkı’ndaki çocukların eğitim desteği için bağış toplayacaklar.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL