Gündem

TEGV'in 'Cumhuriyet'in Yüzleri' Projesinin Web Sitesine 6 Ödül

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla çağdaş nesillerin yetişmesi için Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Cumhuriyet’in Yüzleri’ projesi kapsamında Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olarak hazırladığı cumhuriyetinyuzleri.

TEGV'in 'Cumhuriyet'in Yüzleri' Projesinin Web Sitesine 6 Ödül

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla çağdaş nesillerin yetişmesi için Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), Cumhuriyet’in Yüzleri’ projesi kapsamında Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel olarak hazırladığı cumhuriyetinyuzleri.org ile Türkiye’nin en prestijli web ödüllerinden biri olan Altın Örümcek’ten 5 dalda 6 ödül ile döndü. cumhuriyetinyuzleri.org bu yıl 21’incisi düzenlenen Altın Örümcek’in ‘Eğitim’ kategorisinde “Halkın Favorisi” ödülünü aldı ve jüri değerlendirmesinde üçüncü oldu. ‘Dijital Pazarlama Entegre Kampanya’, ‘Etkinlik ve Kültür Sanat’, ‘Mikro Site’ ve ‘Sosyal Sorumluluk’ kategorilerinde de ‘Halkın Favorisi’ ödülüne layık görülen TEGV, toplamda 6 ödülün sahibi oldu.

 

“Cumhuriyeti koruyan herkes, Cumhuriyet’in yüzüdür”

 

Cumhuriyet’in 100’üncü yılını film, etkinlik ve sergilerle kutlayan TEGV, tüm projelerini ‘Cumhuriyet’in Yüzleri’ çatı ismi altında birleştirdi. ‘Cumhuriyet’in Yüzleri’ projesinin web sitesi için özel bir tasarım ve yazılım gerçekleştiren vakıf, tüm etkinlikleri bir araya getirdiği cumhuriyetinyuzleri.org sitesinde herkesin katılabileceği interaktif içeriklere de yer verdi. “Biz inanıyoruz ki azmiyle, heyecanıyla, kalbiyle Cumhuriyeti koruyan herkes, Cumhuriyet’in yüzüdür” diyen TEGV’in web sitesini ziyaret edenler, kendi fotoğrafını sisteme yükleyerek büyük bir Atatürk portresini tamamlayabiliyor. 

TEGV’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı etkinliklere cumhuriyetinyuzleri.org adresinden erişilebilir.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) hakkında:

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), başta Suna Kıraç olmak üzere, eğitimin her şeyin başı olduğuna yürekten inanan bir grup sanayici, yönetici ve akademisyenin girişimi ile devlet tarafından verilen temel eğitime destek olmak amacıyla 23 Ocak 1995 tarihinde kuruldu. İlköğretim çağındaki çocuklara okul dışı saatlerde ücretsiz eğitim desteği vermeye odaklanan TEGV, yıllar içinde Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu oldu. TEGV 2009 yılında Bakanlar Kurulu tarafından “izin almadan yardım toplama” hakkına sahip vakıflardan biri olarak tanındı. Vakıf Türkiye genelinde halen 27 ilde 7 Eğitim Parkı, 39 Öğrenim Birimi ve 17 Ateşböceği ile toplam 63 etkinlik noktasında çocuklara nitelikli eğitim desteği vermeye devam ediyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL