Gündem

Tiryaki Agro, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yılını Topraklarımızın Gücünü Hatırlatan Özel Bir Film ile Kutladı

Bu toprakların değerini ve gücünü bilen Tiryaki Agro’nun 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel olarak hazırladığı animasyon filmi sosyal medyada yankı uyandırdı.

Tiryaki Agro, 30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yılını Topraklarımızın Gücünü Hatırlatan Özel Bir Film ile Kutladı

Bu toprakların değerini ve gücünü bilen Tiryaki Agro’nun 30 Ağustos Zafer Bayramı için özel olarak hazırladığı animasyon filmi sosyal medyada yankı uyandırdı. 250 saati aşan bir çalışmanın eseri olan reklam filminin seslendirmesini usta oyuncu Çetin Tekindor yaptı. 

 

Lider tarım ürünleri tedarik zinciri şirketi Tiryaki Agro, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılı’nı hazırladığı özel animasyon film ile kutladı.  #İyiKiYetişir etiketiyle paylaşılan 30 Ağustos filmi; Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümüne, bu topraklarda yetişen azme, mücadeleye, vatan aşkına ve kahramanlıklara vurgu yapıyor; Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı ve minnetle anıyor.

 

Sosyal medyada büyük ilgi gören film, Türkiye’nin bereketli topraklarında, sadece mahsulün değil azimli insanlardan kahramanlara, tutkuya, mücadele ruhundan umuda bizi biz yapan tüm değerlerin de yetiştiğine dikkat çekiyor.

 

Prodüksiyonu Multivitamin tarafından 250 saati aşan bir çalışmayla gerçekleştirilen ve müziği Handmade MMA tarafından bestelenen özel animasyon filmi; usta oyuncu ve seslendirme sanatçısı Çetin Tekindor’un etkileyici sesiyle hayat buluyor.

 

Tiryaki Agro, hazırladığı reklam filmi ile 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yıldönümünü gururla kutlarken, “Genç Türkiye Cumhuriyeti’nin temeli burada sağlamlaştırıldı, ölümsüz yaşayışı burada taçlandırıldı.” diyen Mustafa Kemal Atatürk ile bu vatan için eşsiz bir mücadele veren tüm kahramanlarımızı bir kez daha saygıyla anıyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL