Atasoy Bilgin
Kültür Sanat

Tivibu'da yaz eğlencesi başlıyor

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, herkesin keyifle izleyeceği yapımları ekrana getiriyor.

Tivibu'da yaz eğlencesi başlıyor

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, herkesin keyifle izleyeceği yapımları ekrana getiriyor. Geniş içerik yelpazesine sahip platformda; Torontolu Adam, Kuğu Prenses: Bir Peri Masalı Doğuyor, Taz’ın Burger Macerası yapımları Kirala & Satın Al klasöründe seyircilerle buluşurken, Film ve Dizi klasöründe de sevilen içerikler izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Tivibu Film klasöründe ise sinema severlerin beğenisi kazanan Suikast Treni ve Fabelmanlar filmleri izleyicilerle buluşuyor. 

Türk Telekom’un dijital televizyon platformu Tivibu, yaz tatilinin keyfini sürdürmek isteyenler için komediden aksiyona, animasyondan fantastik filmlere ve dizilere birçok sevilen türde filmle seyircisini bir araya getiriyor. Birbirinden özel içeriklerle yazın vazgeçilmez film ve dizi akşamlarının ekranı Tivibu, kütüphanesine eklenen birçok film ve dizi içeriğiyle yaza merhaba diyor. 

Yaz tatili Tivibu ile başladı 

Seyircilerin beğenisini kazanan birçok yapımı platformda seyircisiyle buluşturan Tivibu, haziran ayında Kirala & Satın Al klasöründe yepyeni içerikler sunarak yaz tatili keyfini ikiye katlıyor. Klasörde çocukların sevdiği kuğu prenses Uberta’nın kraliçe olma serüvenin anlatıldığı ‘Kuğu Prenses: Bir Peri Masalı Doğuyor’ animasyon filmi izleyicilerin beğenisine sunuluyor. Yine klasörde efsane çizgi dizi kahramanı Tazmanya Canavarı’nın maceralarının anlatıldığı ‘Taz’ın Burger Macerası’ animasyon yapımı da izleyicilerle buluşuyor. Sinema tutkunlarının beğenisi kazanan ve Oscar ödüllü yönetmen Steven Spielberg’ın yarı otobiyografik filmi Fabelmanlar da haziran ayında Tivibu Film klasöründe yer alıyor.  Klasörde ayrıca başrolünde Brad Pitt’in yer aldığı, Tokyo’daki bir trende birbirinden farklı nedenlerle birbirlerini öldürmeye çalışan bir grup suikastçıyı anlatan ‘Suikast Treni’ de izleyicilerin beğenisine sunuluyor. 

Dizi tutkunlarının adresi Tivibu

Dizi klasöründe birbirinden özel içerikleri izleyicilerle buluşturan Tivibu, haziran ayında da yeni içerikleri platforma dahil ediyor. Tivibu haziran ayında Dizi klasöründe; sanat yönetmenliği yapan Stahr, artmaya başlayan Nazi gücüne ve kendisini ciddiye almayan patronuna karşı kafasındaki projeleri hayata geçirmeye çalışan Pat Brady’nin serüvenin yer aldığı The Last Tycoon dizisini izleyicilerle buluşturuyor. Ek olarak platformda 5 yıl önce yaşanan trajediden bu yana annesiyle birlikte yaşayan Bell Prescott ‘un hayatında ki değişikliklerin anlatıldığı Panhandle dizisi de seyircilerin beğenisine sunuluyor.

Tivibu Dizi klasöründe ayrıca; 1970’lerin ortalarında, İtalyan ve Amerikan yetkililerinin organize suçla mücadelesini konu alan Rio Connection ve cennet gibi görünen bir köy olan Three Pines’daki bir dizi cinayeti araştıran müfettişin kendisiyle yüzleşmesini anlatan Alfred Molina’nın başrolde olduğu Three Pines dizilerini seyircilerle buluşturuyor. 

Çocuklar yazın tadını Tivibu ile çıkaracak
Geniş içerik yelpazesine sahip Tivibu, yaz tatilinde çocuklar için eğlenceli yapımları ekranlara getiriyor. Yüzlerce animasyon ve onlarca çizgi dizi yaz aylarında çocukların beğenisine sunuluyor. Tivibu haziran ayında “Pijamaskeliler” ve “Spidey ve İnanılmaz Arkadaşları” çizgi filmleri başta olmak üzere çocukların severek izlediği yapımları izleyicilerle buluşturuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL