Gündem

Torbalı, Şantiye Kent'e Dönüştü

‘Yepyeni bir Torbalı için çalışıyoruz’ sloganıyla, mesai anlayışı olmaksızın çalışma yürüten Torbalı Belediyesi, ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi.

Torbalı, Şantiye Kent'e Dönüştü

‘Yepyeni bir Torbalı için çalışıyoruz’ sloganıyla, mesai anlayışı olmaksızın çalışma yürüten Torbalı Belediyesi, ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi. Kalıcı ve yerinde yatırımlarla daha şık, daha yaşanılır ve daha konforlu bir kent için çalışma yürüten Torbalı Belediyesi aktif 43 çalışma sahasıyla ilçede adeta yatırım seferberliği başlatmış durumda. Başta altı iki kat otoparklı kent meydanı olmak üzere, kapalı spor salonu, sağlık ocakları, taziye evleri, sosyal tesisler, kaldırım ve yol çalışmaları, okul tadilatları, park ve bahçe tadilatları, düğün salonu çalışmalarını aktif olarak sürdüren Torbalı Belediyesi, bu projelerin birçoğunu da hayata geçirdi.

KENTLER MEYDANLARLA ANILIR

Torbalı’da asfaltlanmayacak tek sokak kalmayana kadar ilçedeki asfalt çalışmalarını sürdürmeye kararlı olan Torbalı Belediyesi son olarak, İsmail Uygur Kültür Merkezi’nin önünde yer alan 3564.sokakta asfalt çalışmasını tamamladı. Burada ayrıca kaldırım ve peyzaj çalışması da yürüten Torbalı Belediyesi bir yandan da ‘Kentler meydanlarla anılır’ sözünden hareketle ilçeye altı iki kat otopark olan meydan kazandırmak için mesai harcıyor. Torbalı Belediyesi ayrıca Yedi Eylül, Muratbey ve Özbey mahallelerine sosyal tesis, Cumhuriyet ve Yedi Eylül mahallelerine sağlık ocağı, Demirci Mahallesi’ne açık düğün salonu ve gelin odası, ilçe genelinde asfalt, parke ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların ailece piknik yapmak için kullandığı Ahmetli Mesire Alanı’na da WC ve büfe inşaatını tamamlayan Torbalı Belediyesi, Tulum İlkokulu ve Torbalı Mesleki ve Teknik Lisesi’nin tadilatlarını da tamamladı.

BAŞKAN TEKİN: ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ekiplerin yoğun bir şekilde mesai harcadığını ifade eden Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, “Kent genelinde büyükşehir belediyemizin alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte Torbalı Belediyesi olarak üst yapı çalışmalarını büyük bir özveriyle gerçekleştiriyoruz. Mahallelerimizden gelen talepler ve ekiplerimizin tespit ettiği eksikleri de hızla gidermeye çalışıyoruz. Şuan için 40’ın üzerinde noktada asfalt, kaldırım, inşaat ve bakım çalışmamız var. Bu sayı her geçen gün artıyor. Daha yaşanılır bir kent için çalışmaya, üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL