Gündem

Tugay: “İki Haftalık Kader Yolculuğu!”

14 Mayıs 2023 Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve 28.

Tugay: “İki Haftalık Kader Yolculuğu!”

14 Mayıs 2023 Türkiye Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel seçim sonuçlarına ilişkin açıklamalarda bulunan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, mücadele vurgusu yaptı, Türkiye’nin yüz yıllık geleceğinin belirleyeceği iki haftalık kader yolculuğuna çıktığını söyledi.

“ONURUMUZU SAVUNMAYA DEVAM EDECEĞİZ!”

14 Mayıs seçimlerine gösterdiği yüksek katılım oranından ve tercihlerinden dolayı Karşıyaka halkına teşekkür ederek açıklamasına başlayan Tugay; “Saygıdeğer Hemşerilerim, Karşıyakalılar olarak dün yapılan genel seçime yüksek katılımınız ve Genel Başkanımıza verdiğiniz yüzde 80’in üzerindeki destek için sizlere çok teşekkür ederim. Minnetim sonsuz. İkinci tur seçim yapılacak. İnandığımız değerler için mücadeleye devam edeceğiz. Haksızlıklara karşı adaletin, baskılara karşı özgürlüğün, ülkemizi muhtaç hale getirenlere karşı tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti idealinin, eşitsizliklere karşı insanca yaşamın mücadelesini yapmaya, onurumuzu savunmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“HAKLIYSAK, İNANIYORSAK, ÜLKEMİZİN TÜM İNSANLARI BUNA İNANABİLİR.”

2. tur seçimlerinin önemine dikkat çeken ve halk iradesine vurgu yaparak açıklamasına devam eden Tugay şunları söyledi: “Önümüzde henüz sonucu belli olmayan, kazanarak ülkemizin kaderini değiştirebileceğimiz son bir seçim var. Türkiye’mizin belki de yüz yıllık geleceğini belirleyeceğimiz iki haftalık bir kader yolculuğu var. Haklıysak, biz inanıyorsak, ülkemizin tüm insanları buna inanabilir. Bunu hiç birimiz unutmamalıyız. Halkın iradesi esastır. Halkın iradesine saygısızlık asla kabul edilemez. Biz o saygıyı sonuna kadar göstereceğiz. Ayrıştırma değil, sevgi, saygı ve hak çerçevesinde buluşma dedik, aynı yerdeyiz. İki hafta sonra bu inancın ve hayalin kazanması gerek. Hepinizi buna inanmaya ve mücadele etmeye çağırıyorum.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL