Teknoloji

Tüm Fibasigorta ürünlerine Fibabanka'dan erişim çok kolay

Fibasigorta, güçlü ve yenilikçi teknolojik altyapısıyla sunduğu ürünlerini artık Fibabanka üzerinden de tüketicilerle buluşturacak.

Tüm Fibasigorta ürünlerine Fibabanka'dan erişim çok kolay

Fibasigorta, güçlü ve yenilikçi teknolojik altyapısıyla sunduğu ürünlerini artık Fibabanka üzerinden de tüketicilerle buluşturacak. Müşteriler, kaskodan konuta, elektronik cihaz sigortasından, cep telefonu sigortasına ihtiyaç duydukları bütün Fibasigorta ürünlerineFibabanka Mobil, Fibabanka İnternet ve Telefon Bankacılığı, Fibabanka şubelerinden ulaşabilecekler. Fibasigorta Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu, “Dijitalin getirdiği dönüşümle, müşterilerimiz ihtiyaç duydukları poliçelere hızlı, kolay, güvenilir şekilde Fibabanka üzerinden de ulaşabilecekler. Bu iş birliğinden dolayı büyük bir mutluluk duyuyor, ilerleyen dönemlerde satış ağımızı genişletmek ve çoklu kanal stratejimizi geliştirmek amacıyla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

 Dijitali merkeze alan dinamik yapısıyla ihtiyaç duyulan sigorta ürünlerine hızlı, kolay ve güvenilir şekilde erişim için yenilikçi adımlar atan Fibasigorta, her an, her yerden ulaşılabilir olma hedefine güçlü adımlarla ilerliyor. Bu hedef kapsamında, Fibasigorta değişen tüketici ihtiyaçlarına yönelik sunduğu yenilikçi ürün ve çözümlerini artık Fibabanka üzerinden de tüketicilerle buluşturacak. Fibasigorta’nın sunduğu kasko, konut, elektronik cihaz sigortası ve cep telefonu sigortası gibi hayatı kolaylaştıran ürünlere, Fibabanka Mobil, Fibabanka İnternet ve Telefon Bankacılığı, Fibabanka şubelerinden erişilebilecek.

Fibasigorta Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu iş birliğine ilişkin şunları söyledi: 

“Dünyadaki ve sektörümüzdeki gelişmeleri yakından takip ederek, Türkiye’de sigorta sektörüne önemli bir katkı sunduk. Sigorta sektörünün dijitalleşme yolculuğunda öncü bir rol üstlendik. Güvenilir, kolay ve hızlı sigortacılığın en önemli aktörlerinden biri olma hedefimize sağlam adımlarla yürüyoruz. Bir yıla varan titiz bir çalışmayla iş modelini ve stratejisini oluşturduğumuz Fibasigorta’yı, daha fazla kanal üzerinden müşterilerimizle buluşturma hedefimiz var. Bu hedefe yönelik adımlarımızı atmaya başladık. Dijitalin getirdiği dönüşümle, müşterilerimiz ihtiyaç duydukları poliçelere hızlı, kolay, güvenilir şekilde Fibabanka üzerinden de ulaşabilecekler. Bu iş birliğinden dolayı büyük mutluluk duyuyor, ilerleyen dönemlerde de satış ağımızı genişletmek ve çoklu kanal stratejimizi geliştirmek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

Fibasigorta; hızlı ve pratik hizmet anlayışıyla hayat dışı sigorta şirketi olarak sigortacılık sektörüne yeni bir soluk getiriyor. Hizmetlerini artık Fibabanka kanalları üzerinden de sunacak olan Fibasigorta, kasko, konut, DASK, elektronik cihaz sigortası ve cep telefonu sigortası ürünlerini tüketicilerle buluşturuyor.

 Erişim kolay, çözüm garanti!

Fibabanka şubelerinden, Fibasigorta’nın kasko, konut, DASK, ticari ve işyeri güvence ürünlerine ulaşılabilirken, Fibabanka mobilde, Fibabanka internet ve telefon bankacılığında, cep telefonu sigortası, kasko, konut ve DASK ürünlerine erişilebilinecek.

Fibasigorta’nın ağına yeni eklenen ödeme yöntemi Alışgidiş, tüketicilere kartına dokunmadan, kart limitini doldurmadan ve bankaya gitmeden,12.500’den fazla fiziki ve online mağazada anında alışveriş imkanı sunuyor. 

Alışgidiş kredisi ile alışveriş yapanlar satış anında Fibasigorta’nın elektronik cihaz sigortası ürünlerini de kolaylıkla satın alabiliyor.

Müşterilerine çoklu kanal özgürlüğü sunarak sigorta süreçlerini basitleştiren, şeffaflaştıran Fibasigorta, “Bi’ kolayı burada” sloganıyla müşterileriyle buluşmaya devam ediyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL