Gündem

Tüm Personelle Tam Saha Temizlik

Başdeğirmen Mesire alanında Belediyedeki tüm personelin katılımıyla kapsamlı bir temizlik, ot yolma, peyzaj ve bakım çalışması yapıldı.

Tüm Personelle Tam Saha Temizlik

Başdeğirmen Mesire alanında Belediyedeki tüm personelin katılımıyla kapsamlı bir temizlik, ot yolma, peyzaj ve bakım çalışması yapıldı. Çalışmalar kapsamında mesire alanında idare binası, tuvaletler temizlendi. Uzayan otlar biçildi, kamelyalar ve oyun alanlarında bakım yapıldı. Başdeğirmendeki çalışmaların bir hafta daha sürmesi bekleniyor.

Çalışmalar sadece Başdeğirmen ile sınırlı kalmıyor. İlçede bulunan tüm park ve bahçeler ile kaldırımlarda da temizlik çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Koç “Temiz ve Gülümseyen Bir Haymana İçin Çalışıyoruz.”

Göreve geldiklerinden beri Haymana’da çok şeyin değişeceğini vurguladıklarını belirten Başkan Koç “Vatandaşlarımız bu değişimi günlük hayatın her anında, çevresinde fark edecek, görecek.  Temiz ve gülümseyen bir Haymana için çalışıyoruz. Ben dâhil tüm personelimizle sahadayız. Başdeğirmen Mesire alanımızda geniş çaplı bir temizlik ve bakım çalışması yapıyoruz. Bütün park ve bahçelerimizi, sokaklarımızı tertemiz yapacağız. Hemşehrilerimiz ve ilçemize gelen misafirlerimiz temiz bir ortamda huzur içerisinde bu alanlardan faydalanacak.” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL