Gündem

Turan Hançerli seçim çalışmaları kapsamında Tokatlı hemşehrileriyle buluştu.

14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28.

Turan Hançerli seçim çalışmaları kapsamında Tokatlı hemşehrileriyle buluştu.

14 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimleri kapsamında memleketi Tokat’a giden Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Tokat’ın ilçelerinde seçim çalışması yürüttü.

Hançerli; CHP Milletvekili Adayı  Ayhan Karabekiroğlu, CHP İl Başkanı Murat Yazıcı, CHP İlçe Başkanları, Avcılar Belediyesi  Meclis üyeleri İsmet Çelik, Sevgican Yeşilırmak, Fatih Belediyesi Meclis Üyesi Nazmiye Akarslan Durgut ve beraberindekilerle esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

‘Hançerli, memleketinde yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı.’

Hançerli; Almus, Artova, Yeşilyurt, Pazar,Sulusaray,Çambalı,Kızılcaören, Yağsiyan,Erbaa,Niksar, Bereketli,Bozyalı  ve Üzümören’de muhtarlarla bir araya geldi,  binlerce esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı, sohbet etti.  Turan Hançerli’yi yoğun ilgi ve sevgiyle karşılayan esnaf ve vatandaşlar ; İstanbul’da hemşehrilerinin belediye başkanı olmasından gurur duyduklarını ve 14 Mayıs’ta baharı büyük mutluluk ve heyecanla karşılayacaklarını belirtti.

Yoğun seçim çalışmalarına 3 gün boyunca devam eden Hançerli; Reşadiye Belediyesi ve Reşadiye CHP İlçe yönetimi, Ataköy Belediyesi ve CHP İlçe Yönetimi, Almus Belediyesi Başkanı’nı ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.

“Değişimin zamanı geldi, Tokatlılar da artık baharı yaşamak istiyor.”

14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz açısından çok önemli olduğunu belirten Turan Hançerli; ‘Seçim çalışmaları kapsamında doğduğum büyüdüğüm şehrimdeyim. Tokat’tayım. Buralara Bahar gelmiş, Bahar memleketimin dört Bir yanını sarmış. Bahar 14 Mayıs sonrasında tüm Türkiye’de gelecek ve hepimizin yüzü gülecek.  Millet artık baharı yaşamak istiyor. Değişim havası memleketim Tokat’ta var. 3 günde binlerce Tokatlı hemşehrimle selamlaştık, konuştuk,dertleştik. Tokatlılar da tüm Türkiye’de olduğu gibi heyecanla 14 Mayıs’ta baharın gelmesini bekliyor. 13. Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde gerçek sorunları gerçek çözümler ile çözeceğiz. Güler yüzüyle bizi misafir eden hemşehrilerime teşekkür ederim. ‘dedi.

Turan Hançerli; 3 gün süren yoğun programın ardından Tokat’ta seçim çalışmalarını tamamladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL