Teknoloji

Türk Telekom'dan internet deneyimini artıran teknoloji çözümleri

Türk Telekom, yüksek hızda sağladığı fiber internet kullanımını yenilikçi ürünlerle destekliyor.

Türk Telekom'dan internet deneyimini artıran teknoloji çözümleri

Türk Telekom, yüksek hızda sağladığı fiber internet kullanımını yenilikçi ürünlerle destekliyor. Yüksek hızda WiFi’yı yaşam alanlarında kullanmaya yönelik çözümler sunan Türk Telekom, Mesh WiFi, router, repeater ve powerline gibi yeni nesil destekleyici teknolojileri, avantajlı tekliflerle Türk Telekom mağazalarında müşterileri ile buluşturuyor.  

WiFi teknolojisini en güçlü ve verimli haliyle müşterilerine ulaştıran Türk Telekom, çok daha yüksek bir nominal hız ve yeni teknolojiyle desteklenen müşteri deneyimi sunacak WiFi 7’yi de kullanıcıları ile buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyor. 

Türk Telekom, sağladığı yüksek hızda fiber interneti, kullanıcılarının daha da iyi deneyimleyebilmesi için en yeni teknolojilerle zenginleşen ürün portföyü ile sunuyor. Müşteri deneyimi odaklı çalışmalarını sürdüren Türk Telekom, kullanıcılarının WiFi deneyimlerini artıran yeni nesil teknoloji ürünlerini kullanıma sunuyor. Türk Telekom, günümüzde kablosuz ağ performansının artmasıyla iş, eğlence, güvenlik, akıllı ev konseptli her türlü uygulamanın yüksek kapasiteli WiFi üzerinden kullanılmasına yönelik çözümler üretiyor. 

Mesh modemden, home plug ve repeater’a kadar geniş bir ürün gamı ile hizmet veren Türk Telekom, WiFi teknolojisini en güçlü ve verimli haliyle müşterileri ile buluşturuyor. Daha yüksek bant genişliği, daha fazla kullanıcı kapasitesi, düşük gecikme süresi, enerji tasarrufu gibi faydalara sahip WiFi 7 ile de yeni teknolojilerle desteklenen müşteri deneyimi sunulacak.

Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden, “Yaygın fiber altyapımızla ülkemizin her şehrini hızlı internetle buluştururken, yenilikçi müşteri deneyimini hep daha ileriye taşıma hedefiyle çalışıyoruz. Farklı ihtiyaç hızlarına yönelik internet portföyünü ve 1000 Mbps hızında fiber interneti kullanıcılarımıza sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Müşteri deneyimini artıran yaklaşımımız çerçevesinde, yüksek hızlarda sunduğumuz fiber internet deneyimini destekleyici yeni nesil teknoloji ürünlerini Türk Telekom mağazalarımızda avantajlı tekliflerle müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi.

 

Yüksek hızlarda kablosuz bağlantı kullanımına yönelik çözümler 

Dünyanın önde gelen teknoloji markalarıyla güçlü iş birlikleri yapan Türk Telekom, her geçen gün kullanıcılarının internet ve WiFi deneyimlerini artıracak çözümler sağlayan birçok yeni nesil cihazı portföyüne ekliyor. Türk Telekom, düşük gecikme süresi ve yüksek hız sağlayan Mesh WiFi ürünü ile müşterilerine tüm evi kapsayan yüksek hızlı WiFi’ya sahip olma imkanı sunuyor. Router, modem sinyalinin erişemediği noktalarda ya da çok sayıda kullanıcının internete bağlanması durumunda kullanılıyor. Repeater, modemden kablosuz olarak aldığı internet sinyalini daha uzak noktalara ulaştırabiliyor. Powerline ise modemden uzak noktalara internet bağlantısını elektrik prizlerini kullanarak kablolu olarak ileterek kullanıcıların internet deneyimlerini destekliyor. Mesh WiFi, router, repeater ve powerline gibi yeni nesil destekleyici teknolojiler Türk Telekom mağazalarında 12 ay taksit avantajı ile kullanıcılarla buluşuyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL