Atasoy Bilgin
Spor

Türkiye’nin en büyük FIFA Espor organizasyonunda heyecan yeniden başladı

Türkiye’nin en kapsamlı FIFA Futbol Ligi olan Be The Champion League (BTC League) bu yıl ikinci kez gerçekleştiriliyor.

Türkiye’nin en büyük FIFA Espor organizasyonunda heyecan yeniden başladı

Türkiye’nin en kapsamlı FIFA Futbol Ligi olan Be The Champion League (BTC League) bu yıl ikinci kez gerçekleştiriliyor. Türkiye’yi Bitcoin ile tanıştıran BtcTurk’ün sponsorluğunda düzenlenen BTC League’de Fenerbahçe ve Galatasaray Espor takımlarının yanı sıra Milli Futbolcu Melih Demiral’ın espor takımı Team Demiral da mücadele ediyor. 

 

Türkiye eMillî Takımının ana sponsorlarından BtcTurk, Türkiye’nin en büyük FIFA Espor organizasyonlarından biri olan Be The Champion League’e (BTC League) yeniden ev sahipliği yapıyor. Türkiye'nin en iyi profesyonel espor takımları ve oyuncularının katıldığı ikinci turnuvada; Denizbank Wildcats, İnfo Yatırım Aurora, Fenerbahçe Espor, Galatasaray Espor, Şahangiller Esport Kulübü, Team Demiral Esports, FUT Esports ve IF Parla Esports şampiyonluk kupası için mücadele veriyor. 

 

9 Ağustos’ta başlayan ve her hafta iki gün gerçekleşen çekişmeli mücadelelerde şampiyon takım, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Maslak ESA Esports Arena’da gerçekleşecek final karşılaşmalarıyla belirlenecek. 

 

Büyük ilgi gören ilk turnuvanın ardından bu yazın ikinci FIFA turnuvası 

Be The Champion League'in 28 Mayıs – 26 Haziran tarihlerinde düzenlenen ilk turnuvasında, futbol hayatını İtalya’nın Atalanta takımında sürdüren A Millî Takım Oyuncusu Merih Demiral’ın espor takımı Team Demiral, şampiyonluk kupasını kaldırmıştı. İlk turnuvada olduğu gibi ikinci turnuvada da yine Türkiye'nin en iyi FIFA oyuncuları kıyasıya mücadeleler sergiliyor. 

 

Takımlara da seyircilere de kazandıran turnuva 

İkinci FIFA espor turnuvasında da hem takımlar hem izleyiciler çeşitli hediyeler kazanma fırsatı bulacak. Takımlara elde edecekleri dereceye göre toplamda 35 bin TL para ödülü dağıtılacak. Turnuva boyunca mücadeleleri BtcTurk’ün sosyal medya hesaplarındaki duyuruya uygun şekilde BtcTurk'ü takip edecek 19 izleyici ise; PS5 oyun konsolu, FIFA 2023 oyunu, imzalı Cengiz Ünder kramponu, imzalı A Milli Futbol Takımı forması ve futbol topu gibi hediyeler kazanacak. 

 

“Yeni neslin yayındayız” mottosuyla Türk sporunun en büyük paydaşlarından biri

Dünyanın çok oynanan futbol oyunu olmasına rağmen Türkiye’de kapsamlı bir FIFA Ligi eksikliği gördüklerini paylaşan BtcTurk Marka Uzmanı Ertan Ece, “Böyle bir turnuvanın oluşturulması yönünde espor dünyasından talepler geliyordu. Bu yazın başında ilk turnuvaya başladığımızda da çok yoğun ilgi gördük.  Gösterilen ilgi bizi, zaman kaybetmeden ikincisini düzenlemeye yöneltti. Yine güzel bir turnuva devam ederken, binlerce kişiyle etkileşime girebilmenin keyfini yaşıyoruz. Turnuvada yer alan tüm takımlarımıza ve izleyenlere çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Be The Champion League organizasyonuyla espor ekosistemini destekleyen güçlü bir adıma daha imza atan Türkiye’nin ilk kripto para işlem platformu BtcTurk, “Yeni Neslin Yanındayız” mottosuyla Türk sporunun en büyük paydaşlarından biri olma görevini sürdürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu eMillî Takımının ana sponsorları arasında yer alan BtcTurk, Kadın ve Erkek Futbol Millî Takımlarının yanı sıra Kadın ve Erkek Voleybol Millî Takımlarının da ana sponsorluğunu üstlenirken, Türkiye’yi temsil eden çeşitli sporcuları da destekleyerek spora olan katkısını geliştirerek büyütüyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL