Gündem

Türkiye'nin ilk Tech Arena konsept mağazası Marmara Park AVM'de açıldı  

Türkiye’nin ilk Tech Arena konsept mağazası Marmara Park AVM’de açıldı   Marmara Park AVM’de artık teknoloji alışverişleri, tamamen deneyime dayalı! Marmara Park AVM bünyesinde bulunan MediaMarkt, konsept değişikliğine giderek Türkiye’nin -yeni Tech Arena konsept mağazasının açılışını yaptı.

Türkiye'nin ilk Tech Arena konsept mağazası  Marmara Park AVM'de açıldı   

Türkiye’nin ilk Tech Arena konsept mağazası

Marmara Park AVM’de açıldı

 

Marmara Park AVM’de artık teknoloji alışverişleri, tamamen deneyime dayalı! Marmara Park AVM bünyesinde bulunan MediaMarkt, konsept değişikliğine giderek Türkiye’nin -yeni Tech Arena konsept mağazasının açılışını yaptı. Marmara Park’ta 29 Ekim’de gerçekleşen açılış ile hizmet vermeye başlayan MediaMarkt mağazası, teknoloji tutkunlarına farklı bir alışveriş deneyimi yaşatacak.

 

Alışveriş merkezi sektörünün öncü firmalarından ECE Türkiye tarafından yönetilmekte olan Marmara Park AVM, teknoloji perakendeciliğinde devrim yaratan bir adım attı. Cumhuriyet’in 100’üncü yılının kutlandığı 29 Ekim tarihinde Marmara Park AVM içerisinde bulunan MediaMarkt, mağazasında bir yenileme yaparak, Türkiye’deki yeni Tech Arena konsept mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışı büyük bir coşkuyla gerçekleşen MediaMarkt Tech Arena mağazası, ziyaretçilere tamamen teknoloji deneyimi odaklı bir alışveriş imkânı sunuyor.

 

MediaMarkt’ın dünyadaki yedinci, Türkiye’de ise ilk Tech Arena mağazası, Marmara Park AVM’de teknoloji severlerle buluştu. Müşteri deneyimini odak noktasına alarak tüketicilere alışveriş deneyiminde yeni bir standart belirlemeyi amaçlayan 6 bin 500 metrekare mağazada, 19 farklı ünlü markanın butikleri ve satış alanındaki mini deneyim alanları ile tüketicilere teknoloji dünyasının en son trendleriyle, ziyaretçiler ürünleri doğrudan deneyimleyebiliyor.

 

TÜM İHTİYAÇLARA TEK NOKTADAN CEVAP

Ziyaretçiler, Barista Club’ta bulunan birbirinden farklı kahve makinesi seçenekleriyle yepyeni lezzetlerle tanışabiliyor. GameZone alanında ise oyun bilgisayar ve aksesuarlarıyla ürün performanslarını test etme imkânı sağlanıyor; nostaljik oyun tutkunları, mağazada yer alan atari oyunlarıyla geçmişe yolculuk yapabiliyor. Ziyaretçiler ayrıca, tüm deneyimlerinin sonucunda yeni aldıkları ürünler kapsamında; cihaz koruma sigortasından kuruluma, uzatılmış garanti paketinden, TV panel korumaya kadar birçok hizmete, Artı Hizmetler alanından ulaşabiliyor.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL