Atasoy Bilgin
Gündem

Türkiye'yi Yeniden Ayağa Kaldırana Kadar Sürmeli!

Yüzyılın felaketiyle kaybettiğimiz canlarımızın acısı yüreklerimizi yakarken, yaralarımızı sarmak için de ülkece seferberlik halindeyiz.

Türkiye'yi Yeniden Ayağa Kaldırana Kadar Sürmeli!

Yüzyılın felaketiyle kaybettiğimiz canlarımızın acısı yüreklerimizi yakarken, yaralarımızı sarmak için de ülkece seferberlik halindeyiz. Türkiye’nin önde gelen markaları da depremin yaralarını sarmak için ilk andan itibaren harekete geçti. Durmak, yorulmak yok. Yardım seferberliğini Türkiye’yi yeniden ayağa kaldırana kadar sürdürmek en büyük görev. 

 

Ülkece 6 Şubat’tan itibaren felaket günlerini yaşamaktayız. Başımıza gelen yüzyılın felaketinde kaybettiğimiz canlar yüreklerimizi yangın yerine çevirdi. Felaketin karşısında ise ülkece dayanışma seferliğine girdik.

Türkiye’nin önde gelen markaları da ilk andan itibaren depremin yaralarını sarmak için harekete geçti. Türkiye depremzedeler için tek yürek oldu.

DOĞTAŞ MOBİLYA, AFAD VE KIZILAY İLE ELELE

Doğanlar Holding çatışı altında bulunan Doğtaş Mobilya, deprem felaketinden etkilenen bölgelere destek için Kızılay ve AFAD ile koordineli olarak bölgede ihtiyaç duyulan battaniye, yorgan, yastık ve yatak gönderiminde bulundu. Üretim çalışmalarına daha da hız vererek depremzedeler için yatak üretiyor. Ürünler AFAD koordinasyonunda depremzedelere ulaştırılıyor.

GASTRONOMİ MARKASI MAHİZER’DEN AYNİ VE GIDA YARDIMI

Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden olan CVK tarafından ilk etapta arama kurtarma ekiplerinden oluşan gruplar bölgeye gönderildi. Arama kurtarma ekipleriyle birlikte gıda ve hijyen malzemeleri, ısıtıcılar, battaniyeler, giysi tedariği başta olmak üzere acil ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı konteynerler depremden etkilenen bölgelere gönderildi. CVK Ailesi’nin gastronomi yatırımı olan, geleneksel tatlı markası Mahizer ise afet bölgelerine hem ayni hem gıda yardımında bulundu. CVK ailesi ve Mahizer markası, depremzedelere yardımlarının aralıksız devam edeceğini açıkladı.

BAYCAN ELEKTRİK, İHTİYAÇLAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) kablo gruplama alanında önemli firmalara hizmet veren Baycan Elektrik, Eskişehir OSB ile anında harekete geçti. Eskişehir OSB Müdürlüğü’nün başlattığı yardım kampanyasına maddi destek verdi. Ayrıca Baycan Elektrik çalışanları da deprem bölgesine ulaştırılmak üzere temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan desteklerle de bulundular

CHIC NAIL, YARDIM TALEPLERİYLE BİREBİR İLGİLENDİ

Chic Nail Beutuy and Cosmetic, Pelin’in Ayakkabıları markası ile iş birliği halinde toplu ayakkabı ve bot yardımında bulundu. Ayrıca maddi bağış ve ihtiyaç listelerinde bulunan taleplere yönelik yardımlar gerçekleştirdi. 

Sağlık Hizmetleri Sendikası depremzedelerimizin tedavi süreci için seferber oldu. Bölgede depremzedelere sağlık hizmeti verirken, doğru tıbbi müdahaleler için de bilgilendirmede bulundu.

ŞİMDİ TOPLUMDAN ALDIĞINI GERİ VERME ZAMANI

İlk andan itibaren sergilenen dayanışma, bu büyük felaketin de üstesinden geleceğimize dair ışık olmuştur. Fakat depremin yol açtığı yaraları sarmak uzun ve özverili bir sürecin sonunda sağlanabilir. Şimdi tüm iş dünyası için toplumdan aldığını topluma geri verme zamanı. Türkiye’yi yeniden ayağa kaldırana, milletimizin tüm ihtiyaçlarını giderene kadar yardımlaşma seferberliğini sürdürme görevi önümüzde duruyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL