Gündem

TürkTraktör'ün Premium Markası Case IH Yeni Modellerini Bursa Tarım Fuarı'nda Sergiliyor

Türkiye’nin tarım mekanizasyonundaki lider firması TürkTraktör’ün premium markası Case IH, 20.

TürkTraktör'ün Premium Markası Case IH Yeni Modellerini Bursa Tarım Fuarı'nda Sergiliyor

Türkiye’nin tarım mekanizasyonundaki lider firması TürkTraktör’ün premium markası Case IH, 20. Bursa Tarım Fuarı’nda yeni ve en güncel teknolojiye sahip modellerini Türk çiftçisiyle buluşturuyor. Yeni Case IH Puma 260 Türkiye’de ilk kez Bursa’da sergilenirken, 117 HP’lik maksimum gücü ile yeni Farmall X serisi traktörler ile Hassas Tarım Ürünleri ve yeni Tarımsal Ekipmanlar da çiftçilerin beğenisine sunuluyor. 

 

TürkTraktör Ticari İş Lideri Ahmet Canbeyli, Bursa Tarım Fuarı’nda premium özellikleriyle tercih sebebi olan Case IH markasının en yeni teknolojilere ve tasarıma sahip traktör modellerini, Hassas Tarım Ürünlerini ve Tarımsal Ekipmanlarını çiftçilerle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Canbeyli, “Türk tarımını geleceğe hazırlama amacımız doğrultusunda, en güncel teknolojiye sahip Yeni Case IH Puma 260’ı ve Yeni Farmall X serisini çiftçilerimizle ilk kez Bursa’da tanıştırıyoruz. Yeni LB 424 Density Balya Makinesi ve Yeni Tasarım RedPro Toprak İşleme Makineleri de çiftçilerimizin en büyük destekçisi olacak” dedi. 

 

Traktör ve Ekipmanlarda Yakıt Puan Kampanyası

Bursa Tarım Fuarı’na özel olarak Ekim ve Kasım aylarında geçerli kampanya kapsamında Case IH Puma ve Optum model traktör alanlara 100.000 TL değerinde Opet Yakıt Puan hediye edilecek. 

 

Case IH yerli ekipman ürün gruplarının tamamında Ekim ayında yapılacak alımlarda 3.000 TL değerinde Opet akaryakıt kampanyası da çiftçileri bekliyor. 

 

Case IH Standında Sergilenen Traktörler Hakkında;

 

Puma AFSC ve Puma 260 

AFSC kabin olarak yenilenen Case IH Puma CVX serisinin kabin iç hacmi ve cam alanı artırılarak çok daha ferah bir çalışma ortamı elde edildi. Ekran ve kumanda konsolu tümüyle yenilenen Puma serisinde daha büyük ve renkli dokunmatik ekran standart olarak tüm modellere konuldu. Ayrıca seriye 300 HP maksimum motor gücüne sahip Puma 260 ürünü de eklenerek model seçeneği artırılmış oldu.

 

Farmall X Serisi

90 HP, 100 HP, 110 HP ve 117 HP’lik motor seçenekleri bulunan Yeni Farmall X serisi, üst düzey konforu kullanıcılarına sunuyor. Farmall X serisinde sürüş ergonomisini maksimuma çıkaran 12 ileri 12 geri Power Shuttle transmisyon standart olarak yer alıyor. 20 ileri 20 geri sürüngen vites seçeneği ise isteğe bağlı olarak tercih edilebiliyor. 

 

Case IH’in Standında Sergilenen Tarımsal Ekipmanlar Hakkında;

 

Case IH Density Büyük Balya Makinesi

Tüm mekanizmaları yüksek verimlilik ve ağır hizmet için tasarlanmış olan yeni LB 424 XLD serisi Case IH Büyük Balya Makinesi ile daha büyük ve yoğun balyalar üretiliyor. Yüksek balyalama kapasitesi ile uzun ve sorunsuz kullanım imkanını bir arada sunan Density Büyük Balya Makinesi, daha ağır ve yoğun balya taşırken daha az depolama alanı, daha kısa zaman, daha az işgücü ve yakıt maliyetiyle önemli oranda tasarruf sağlıyor.

 

Yeni Tasarım RedPro Toprak İşleme Makineleri

RedPro Toprak İşleme Makineleri, bahçe ve tarla tipi modelleriyle Bursa Fuarı’nda Türk çiftçisinin beğenisine sunuluyor. Yeni tasarımıyla dikkat çeken RedPro, sabit, kaydırmalı, merdaneli seçenekleriyle her toprak koşulunda ideal çalışma imkânı sunuyor.

 

Case IH Hassas Ekim Makineleri

Case IH Hassas Ekim Makineleri, yüksek kapasiteli tohum ve gübre depoları ile çiftçilere ikmal yapmak zorunda kalmaksızın uzun saatler boyu kesintisiz ekim imkânı sağlıyor. Makine üzerinde standart olarak sunulan dijital dekar sayacı ile ekim yapılan alan kolaylıkla belirlenebiliyor. 

 

Case IH’in Standında Sergilenen Hassas Tarım Ürünleri Hakkında;

Hassas tarım sistemleri, mevcut tarım arazisinde daha fazla ürün yetiştirilmesi, ilaç, gübre, tohum ve yakıt gibi girdilerin ideal seviyede kullanılması, bakım faaliyetleri sırasında oluşan bitki ezilmelerini azaltarak verimliliği artırmak gibi önemli avantajlar sunmaktadır. TürkTraktör Hassas Tarım ürün gamında yer alan Otomatik Dümenleme Sistemleri, Akış ve Uygulama Kontrol Sistemlerine ek olarak, yerli olarak geliştirilen filo ve traktör takip sistemi TTConnect ve akıllı yönlendirme sistemi TTGuide ürünleri de fuar boyunca tanıtılacak.

 

Yeni XCN-1060 ve XCN-1260 Otomatik Dümenleme Sistemleri

Otomatik dümenleme sistemlerinin sağladığı verimi en üst düzeye çıkaracak şekilde tasarlanan XCN-1060 ve XCN-1260 ekranlar ile yenilenmiş yapısı sayesinde NAV-900 anten, zorlu koşullarda yüksek çalışma performansını kullanıcılarıyla buluşturuyor.

 

ProGuide Serisi

Türkiye’nin büyüyen markası Case IHJX Max Pro serisiyle kullanıma hazır olarak sunduğu ProGuide™ otomatik dümenleme sistemini çiftçilerin hizmetine sunmaya devam ediyor. Hassas ekimden hasada kadar tüm tarımsal faaliyetlerde kullanıma uygun en güncel otomatik dümenleme sistemine sahip ProGuide™ serisi, verimin anahtarı oluyor. Özellikle maksimum sayıda ve doğru sıra oluşturulmasına çok büyük etkisi olan ProGuide™ sistemi yakıt, tohum, ilaç ve gübre gibi tarımsal girdilerin en uygun şekilde kullanılmasına imkân tanıyarak tarımsal faaliyetlerin toplam maliyetini de düşürüyor.

 

TürkTraktör Guide Akıllı Yönlendirme Sistemi

TürkTraktör; pazardaki tüm traktör modelleriyle uyumlu, kolay kullanım özellikleriyle öne çıkan, yerli akıllı yönlendirme sistemi TTGuide’ı Bursa Tarım Fuarı’nda çiftçilerle buluşturuyor. Geniş dokunmatik ekranı, TürkTraktör’e özel ara yüzü ve sınırsız kapsama alanına sahip doğrulama sinyali ile TTGuide tarlaların yeni yıldızı oluyor. TTGuide, ekranda bulunan ışıklı yönlendirme talimatları sayesinde operatöre yardımcı olup, çalışmalar için belirlenen hatlarda kalınmasını sağlıyor.

 

TürkTraktör Connect; Yerli Araç Bağlantı Sistemi 

TürkTraktör; yeni nesil emisyon seviyesine sahip Case IH traktörler ile uyumlu olarak çalışacak, tarım sektöründe ilk ve tek yerli araç bağlantı sistemi TTConnect’i çiftçilerin hizmetine sunuyor. Web veya mobil cihazlardan kolayca erişilebilecek TTConnect sayesinde traktörlerin anlık ve geçmiş konum bilgisi, rota takibi, araçtan alınan teknik verilerin takibi ve detaylı raporlar sayesinde geçmişe dönük çalışmaların planlaması yapılabiliyor. 

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL