Teknoloji

Turkuaz Mavisi V25 5G şimdi ön satışta

vivo’nun Türkiye’de “Her Anıya Değer” sloganıyla kullanıcılarla buluşturduğu V25 5G modeli, şimdi de huzur veren Turkuaz Mavisi renk seçeneği ile kullanıcılarla buluşuyor.

Turkuaz Mavisi V25 5G şimdi ön satışta

vivo’nun Türkiye’de “Her Anıya Değer” sloganıyla kullanıcılarla buluşturduğu V25 5G modeli, şimdi de huzur veren Turkuaz Mavisi renk seçeneği ile kullanıcılarla buluşuyor.

2022 yılı sonunda Gün Doğumu Işıltısı ve Elmas Siyahı renk seçenekleri ile V25 5G modelini Türkiye’de kullanıcılarla buluşturan vivo, bu kez Türkiye’nin Akdeniz sahillerinden esinlenilerek türetilen “Turkuaz Mavisi” renk seçeneği ile kullanıcıların gönlünde taht kuracak. Okyanus ve denizlerin huzur ve dinginliğini yansıtan, iletişimde açıklık, samimiyet, mutluluk ve hayattan zevk almayı temsil eden yeni rengi ile V25 5G, baharı ve yazı özleyen tasarım tutkunlarının yeni tercihi olacak. vivo’nun cihazların arka panelinin UV ışığına maruz kaldığında farklı açılarda farklı renklere dönüşmesini sağlayan devrim niteliğindeki Renk Değiştiren Florit AG Cam özelliği, Turkuaz Mavisi renk seçeneğinde de tasarıma şıklık ve özgünlük katıyor. Turkuaz mavisi V25 5G’nin arka kapağı, güneş ışığına maruz kaldığında renk değiştirerek orijinal renginden koyu okyanus mavisi rengine dönüşüyor.

Şık ve zarif tasarımı ve yeni rengi ile göz dolduran V25 5G, üstün kamera ve fotoğrafçılık özelliklerinin yanı sıra en yeni görüntüleme teknolojileri ile de kullanıcıların yeni tercihi olacak. V25 5G, yüksek enerji verimliliği oranına sahip üst düzey kapasiteli güçlü işlemcisi, soğutma teknolojisi ve hızlı şarj yetenekleri ile kullanıcılara uzun ömürlü ve sorunsuz bir telefon deneyimi sunuyor. Cihazın yüksek enerji verimlilik oranına ve 8GB RAM + 8GB genişletilmiş RAM’e sahip MediaTek Dimensity 900 işlemcisi sayesinde, kullanıcılar zorlu oyunları kesintisiz oynayabiliyor ve uygulamalar arasında çoklu görevleri sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebiliyorlar. Yüksek kapasiteli 4500mAh pili sayesinde kullanıcılar telefonu uzun süre şarj ihtiyacı duymadan kullanabiliyor, yüzde 100 şarjla kullanıma başladıklarında 17 saate kadar YouTube videosu izleyebiliyor, 15 saate kadar müzik dinleyebiliyor ve 5 saate kadar fotoğraf çekebiliyorlar.   Telefon 44W Flaş Şarj desteği ile 15 dakikada %35, 30 dakika içinde %61, 63 dakikada %100 şarj oluyor. 

Turkuaz Mavisi renkli vivo V25 5G’yi 26 Mart 2023 tarihine kadar myvivoshop.com’dan 5.499TL değerinde hediyelerle ön sipariş ile satın alabilirsiniz.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL