Gündem

Tutuş, “Bizim derdimiz de sevdamız da İzmit”

Saha çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, iftar programlarında İzmitlilerle buluşmaya devam ediyor.

Tutuş, “Bizim derdimiz de sevdamız da İzmit”

Saha çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam eden Cumhur İttifakı İzmit Belediye Başkan Adayı Muharrem Tutuş, iftar programlarında İzmitlilerle buluşmaya devam ediyor. Kandıra Çadır Restoranda hemşehrileri ile iftar sofrasında buluşan Tutuş, yoğun ilgi ve sevgiyle karşılandı. Katılımın yüksek olduğu programda konuşan Tutuş, “Bizim gündemimizde sadece İzmit var. Bizim hedeflerimiz, ideallerimiz var. İzmitli hemşehrilerimize hizmetkâr olma gibi bir derdimiz var” dedi.

“İZMİTLİLER SADECE HİZMET BEKLİYOR”

Tutuş, “Mübarek Ramazan ayının beraberinde getirdiği güzelliklerden biri, birlikte oruç açılan iftar sofralarıdır. Bizler de siz değerli hemşehrilerim ile iftar sofralarında bir araya geliyor, bu güzelliği yaşıyoruz. Ben bu tarz ortamlarda siyaset yapmayı pek sevmiyorum. Burada bizlere inanan ve güvenen insanları görüyorum. İçimizde olan hizmet etme aşkını, arzusunu hisseden bir topluluk görüyorum.

BU KENTİN HİZMETKARI OLACAĞIZ

Bu anlamda kıymetli vatandaşlarımıza sadece samimiyetimizle, dürüstlüğümüz ile yaklaşarak, bunu yansıtmayı istiyorum. İzmitliler sadece hizmet bekliyor. Biz Cumhur ittifakı kadroları olarak, bu niyetle yola çıktık. Bizim gündemimizde sadece İzmit var. Bizim hedeflerimiz, ideallerimiz var. İzmitli hemşehrilerimize hizmetkar olma gibi bir derdimiz var.

BİZE GÜVENENLER MAHÇUP OLMAYACAK

Allah’ın izniyle, sizlerin de teveccühü ile bu kenti yönetme yetkisini aldığımızda, İzmit’in evladı olarak, bu kente vefamızı ödeyeceğiz. İzmit artık mahzun olmayacak, hizmetlerden mahrum kalmayacak. El birliği ile İzmit’imizi hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz. İzmit’le yaşıyor, İzmit’te yaşıyoruz. Seçimden seçime başkan olduğunu hatırlayanlar gibi olmayacağız. Önümüzdeki beş yıl boyunca durmadan, yorulmadan çalışacak ‘Gerçek Belediyeciliği’ ortaya koyacağız. Bu farkı çok değil, ilk altı ayda tüm İzmitliler hissedecek. Bize inanan ve güvenen kimseyi mahcup etmeyeceğiz” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL