Eğitim

Uğur Böceklerinde mezuniyet coşkusu

Gemlik Belediyesi sosyal yaşam merkezine kadınların işgücüne daha fazla katkı vermesi amacıyla kurulan ve piyasa şartlarının çok altında bir bedelle çocukları eğitim hayatına hazırlayan Uğur Böcekleri Gündüz Bakım evi mezuniyet ve yılsonu gösterisi programı düzenledi.

Uğur Böceklerinde mezuniyet coşkusu

Gemlik Belediyesi sosyal yaşam merkezine kadınların işgücüne daha fazla katkı vermesi amacıyla kurulan ve piyasa şartlarının çok altında bir bedelle çocukları eğitim hayatına hazırlayan Uğur Böcekleri Gündüz Bakım evi mezuniyet ve yılsonu gösterisi programı düzenledi. Programa, Gemlik Belediye Başkan Mehmet Uğur Sertaslan ve öğrencilerin velileri katıldı. Başkan Sertaslan programda çocukları çok sevdiğini ifade ederken, “yolları ve bahtları açık olsun” dedi.

İllüzyon gösterisi ve pamuk şeker ikramıyla eğlencenin doruğa çıktığı program, çocukların birbirinden güzel gösteriyle devam etti. Gösterilerin ardından mezun olup ilkokula başlayacak 35 öğrenciye belgeleri Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan tarafından verildi. Keplerini atıp mezuniyet pastasını kesen minikler, doyasıya eğlendi.

Başkan Sertaslan, “Kreşimiz kadın iş gücüne katkı sunuyor”

Gemlik Belediyesi’nin sosyal yaşam merkezine kurduğu kreş ile ücretini karşılayamadığı için evde çocuklarına bakmak zorunda kalan kadınlara sunulan hizmet ile bu derdin ortadan kalktığını ve  kadın iş gücüne katkı sağladığını ifade eden Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Kreşimiz, her yıl onlarca minik öğrencimizi eğitim hayatına hazırlıyor. 3 – 6 yaş arasındaki çocuklarımıza hizmet veren kreşimizden 88 öğrencimiz faydalandı. Çocuklarımızı çok seviyoruz. Onların daha iyi şartlarda eğitim alması için tüm gücümüzü ortaya koyuyoruz. Bugün, 35 öğrencimiz eğitim hayatına adımlarını atıyor. Yolları ve bahtları açık olsun. Vatana, millete, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı birer nesil olsunlar. Gemlik Belediyesi olarak tüm projelerimizi çocukların daha mutlu bir şehirde yaşaması için yapıyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL