Ekonomi

Uludağ Ekonomi Zirvesi Bu Yıl “Sorumlu ve Duyarlı Liderlik" Temasıyla 25-28 Nisan Tarihleri Arasında Sapanca'da Düzenlenecek

Türkiye ve bölgenin en etkili iş ve ekonomi zirvesi UEZ (Uludağ Ekonomi Zirvesi) 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Sapanca’da NG Enjoy otelde düzenlenecek.

Uludağ Ekonomi Zirvesi Bu Yıl “Sorumlu ve Duyarlı Liderlik" Temasıyla 25-28 Nisan Tarihleri Arasında Sapanca'da Düzenlenecek

Türkiye ve bölgenin en etkili iş ve ekonomi zirvesi UEZ (Uludağ Ekonomi Zirvesi) 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında Sapanca’da NG Enjoy otelde düzenlenecek. UEZ bu yıl “Sorumlu ve Duyarlı Liderlik: Teknoloji ve Yapay Zeka Çağında Gezegen ve İnsanlıkla Uyumlu Bir Sisteme Öncülük Etmek” temasıyla gerçekleşecek. 

T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Açılış Konuşmasını Yapacak

Açılış konuşmasını T.C. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in yapacağı zirveye, bu sene de ulusal ve uluslararası çok sayıda konuşmacı ve iş insanı katılacak. Zirvenin bu yılki ana sponsorluğunu Uber üstleniyor.

2012 yılında bu yana Capital, Ekonomist, Start Up ve CeoLife dergileri tarafından gerçekleştirilen Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde (UEZ) tema kapsamında iş dünyasında büyüme, sürdürülebilirlik, teknolojik dönüşüm, yeni nesillerin eğitimine ve geleceğine yatırım gibi konular da çok yönlü olarak ele alınacak.

Bölgenin en büyük ve en geniş katılımlı ekonomi buluşması olarak gösterilen zirvede yeşil ve teknolojik devrimi gerçekleştirebilmek için “Sorumlu ve Duyarlı Liderlik” kavramı da masaya yatırılacak.

2024’te global ekonominin içinde bulunduğu iklim krizi, bölgesel çatışmalar, savaşlar ve ekonomik bloklaşma konuları kapsamında yenilikçi bakışın oluşturulabilmesi için neler yapılabilir sorusuna da cevapların aranacağı zirvede, yapay zeka gibi yeni teknolojilerin fayda yaratmak üzere nasıl olumlu yönde şekillendirilebileceği de tartışılacak.

2 Gün Boyunca 14 Farklı Panel Gerçekleşecek

2 gün boyunca 14 panelin gerçekleşeceği Zirve’de uzman ekonomist ve fikir önderleri dünyada ve Türkiye’de sosyo-ekonomik politikalar çerçevesinde yenilikçi iş stratejilerinin nasıl şekilleneceğini masaya yatıracak. 

Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde şu konuşmacılar yer alacak; 

“Mediterra Capital Management Limited Kurucu Ortağı Ahmet Faralyalı, Multinet Up CEO’su Ali Emre Sever, Doğan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Begüm Doğan Faralyalı, Zip Türkiye CEO’su Burak Elgin, Papara CEO’su Emre Kenci, Şölen İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su Erdoğan Çoban, Test Education Centre Kurucusu Fulya Yalazen, BSH REM CEO’su Gökhan Sığın, İş Bankası Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hakan Aran, Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, Missouri Üniversitesi F. A. Hayek iktisat Tarihi Profesörü Prof. Max Gillman, Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, TSKB Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bilgiç, Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı, Alpha Climate Kurucusu ve CEO’su Dr. Parag Khanna ve HSBC Türkiye CEO’su Selim Kervancı, Hepiyi Sigorta Genel Müdürü Şenol Ortaç

Ayrıca, Kaan Sekban ve Emrah Lafçı’nın katılımıyla gerçekleşecek bir ek panel de Zirve’nin ikinci günü gerçekleşecek.

UEZ 2024’ün ana sponsorluğunu Uber üstleniyor. Bu yılki Gold sponsorlar; Mediterra ve PAPARA olurken Zirvenin Oturum Sponsorları ise şu şekilde sıralanıyor; Bitexen, BSH, Eksim, Hepiyi Sigorta, HSBC, İstanbul Portföy, Türkiye İş Bankası, Pasifik GYO, Rönesans Holding, Sahibinden.com, Şölen ve Test Education Centre. Zirvenin Destek Sponsorları; İntegral Yatırım, Milta Bodrum Marina, Multinet Up, NG Enjoy, Pasifik Holding, SSC Sistem Teknolojileri, TAV Havalimanları, Türkiye Sınai Kalkınma Bankası’ndan oluşuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL