Gündem

Ünlü Konukların İlgi Çelici Mutfak Sohbeti beIN Gurme Ekranlarında!

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk’ün, beIN GURME programı “Sedef’e Yemeğe Bekleriz”in 10’uncu bölümü, yine ünlü isimleri ve eşsiz tatları keyifli sohbetler eşliğinde izleyici ile buluşturuyor.

Ünlü Konukların İlgi Çelici Mutfak Sohbeti beIN Gurme Ekranlarında!

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk’ün, beIN GURME programı “Sedef’e Yemeğe Bekleriz”in 10’uncu bölümü, yine ünlü isimleri ve eşsiz tatları keyifli sohbetler eşliğinde izleyici ile buluşturuyor. Programın bu haftaki konukları Merve Dizdar, Dolunay Soysert ve Kaan Sekban!

 

Digiturk 21. kanalda yayınlanan Türkiye’nin lezzet ekranı beIN GURME’de, ‘Sedef İybar’ imzalı yemekli sohbet programı ‘Sedef’e Yemeğe Bekleriz’ cumartesi günü saat 19.20’de yeni bölümüyle ekrana geliyor. Sedef İybar evinin kapılarını açtığı, damakta iz bırakan tatlara içten sohbetlerin eşlik ettiği programa yeni bölümde yine birbirinden ünlü isimleri konuk oluyor. 

 

Eşsiz lezzetler ve keyifli sohbetler

 

Muhabbet eşliğindeki lezzet deneyiminde; dünya mutfağından seyahate, ilginç anılardan kıymetli arkadaşlıklara, güzellik sırlarından beslenme alışkanlıklarına, müzikten aşk ve ilişkilere kadar hayata dair ne varsa konuşulan programın bu haftaki misafirleri Merve Dizdar, Dolunay Soysert ve Kaan Sekban.

Yeni bölümde de her zamanki gibi izleyiciler konuklar gelmeden önce mutfakta İybar’ın marifetli ellerinden çıkan yemeklerin hazırlanışına tanıklık edecek, ardından da sofradaki keyifli muhabbete dahil olacak. Sedef İybar’ın özenle hazırladığı menüsünde bu hafta tavuklu Özbek pilavı ve çikolatalı unsuz tart var.

‘Normal hayatımda arkadaşlık kurma ihtimalimin olmadığı hiç kimseye hitap etmek istemiyorum’

Konuklarına mutfak ile araları nın nasıl olduğunu soran Sedef İybar, Dolunay Soysert’ten “Mutfağa gireceksem birilerinin gelip yemesi lazım, yalnızken çok mutfağa girmeyi tercih etmiyorum” cevabını aldı. Kaan Sekban da “Düzenli sporla birlikte kendime yemekler yapmaya başladım ama en çok kahvaltıya özeniyorum. Kahvaltı için izleyeceğim bir dizi varsa onu izlerim eğer bulamazsam da magazin programlarına bakarım çünkü kahvaltıya en güzel eşlik eden 15-20 dakikalık eğlenceli bir şeyler” dedi.

Sosyal medya kullanımları hakkında konuşulurken Merve Dizdar ise “Çok fazla vakit geçirmekten hoşlanmıyorum. Hâlâ gazete almayı seviyorum. Mesela tabletten de kitap, senaryo, oyun hiçbir şey okuyamam” diye konuştu. Dolunay Soysert de “Benim sosyal medya ile aram kötüdür. Bazen sosyal medyada vakit geçirirken tuhaf, rahatsız olduğum düşüncelerle dolduğumu fark ettim. Bu yüzden de bakmamayı tercih ediyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Kaan Sekban ise şunları söyledi: “Normalde bizim yaptığımız işi doğal olarak olması gerektiği gibi direkt mesajlarını vakit bulup okuyamazsınız ama ben de işte sahnede de bunun esprisini yaparım bankacılıktan kalma bir şey: ‘Müşteri yanıtsız bırakılmaz’ anlayışıyla okuyorum. Faydasını da şöyle gördüm, dünyanın her yerinden arkadaşlar edindim. Hatta bunlardan bir tanesi ile yurt dışında büyük bir iş kurmaya hazırlanıyoruz. Hitap ettiğim kitlemi çok seviyorum. Ben hep şunu söylüyorum bu sektörde, özel hayatımda sokakta görüp de yüzüne bakmayacağım ya da benim yüzüme bakmayacak, normal hayatımda arkadaşlık kurma ihtimalimin olmadığı hiç kimseye hitap etmek istemiyorum.”

‘Gül kızım, bol bol gül’

Sedef İybar’ın Merve Dizdar’a oyunculuk kariyerindeki zorlu karakterlerle nasıl mücadele ettiğini sorması üzerine Dizdar, annesinin sürekli kendisine “Gül kızım, bol bol gül, beynini kandır böylelikle o rollerden etkilenme” dediğini paylaştı.

Geçtiğimiz günlerde Demet Akbağ’ın başrolünde yer aldığı Aydınlıkevler’i izlediğini de söyleyen Merve Dizdar “Demet Akbağ bir usta. Sahnedeki duruşu, her hareketi, izleyiciyi nasıl etkileyeceğini bilmesi, o matematiği harika aktarıyor” dedi. Kaan Sekban ise “Hollywood’da Merly Streep ne ise Türkiye’de de Demet Akbağ odur” diyerek Dizdar’a katıldığını belirtti. Sohbet esnasında Dolunay Soysert’in ilk profesyonel deneyimlerinden birini Demet Akbağ ile yaşadığı ve ‘kulis kültürü’nü ondan öğrendiği de ortaya çıktı.

“Sedef’e Yemeğe Bekleriz” yeni bölümüyle 12 Ağustos Cumartesi günü saat 19.20’de beIN GURME ekranlarında.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL