Teknoloji

Warcraft Rumble'a Yeni Özellikler ve Yeni Bir Aile Geliyor!

Kuşatmalar! 6.

Warcraft Rumble'a Yeni Özellikler ve Yeni Bir Aile Geliyor!
  • Kuşatmalar! 6. Sezonda yepyeni bir özellik seni bekliyor: Kuşatmalar! Bu minik üç görevli ve eşli maceralarda lonca arkadaşınızla birlikte Warcraft’ın efsanevi şehirlerini kuşatacak ve yeni inanılmaz ödüllere kavuşacaksın. İlk Kuşatmamız Fırtınayeli, 29 Mayıs’ta başlıyor!
  • Akınlar! Sadece bir hafta sonra, 5 Haziran’da ilk Akınımız Eriyik Kor ile işleri kızıştırıyoruz! BlizzCon 2023’te duyurulan Eriyik Kor, Warcraft Rumble’daki en zorlayıcı mücadele olacak. Arkadaşlarınla birlik olup yeteneklerinizi, zekânızı ve Minilerinizi Ragnaros ve yardakçılarına karşı test edin. Eriyik Kor, en büyük ödül olan oynanabilir Önder Ragnaros’a giden yolda gitgide güçlenen ödüller de sunacak!
  • Cenarion! Son olarak 10 Temmuz’da başlayacak olan 7. Sezonla birlikte Cenarion Ailesi çıkış yaptığında Mini kadromuzun en büyük genişlemesini sunacak. İki yeni önder ve üç birlik, başlangıç kadrosunu tamamlayacak ve ilk druid ordunu kurmana olanak sağlayacak! Bu yazın ilerleyen zamanlarında Cenarion Ailesi hakkında daha fazla detay paylaşacağız.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL