Atasoy Bilgin
Teknoloji

Yapay zekasını Nvidia teknolojileri ve mentorluğu ile hızlandıracak

Nvidia Inception programına katıldı…   Yeni nesil perakende analitiği şirketi REM People, Nvidia Inception programına dahil oldu.

Yapay zekasını Nvidia teknolojileri ve mentorluğu ile hızlandıracak

Nvidia Inception programına katıldı…

 

Yeni nesil perakende analitiği şirketi REM People, Nvidia Inception programına dahil oldu. REM People, perakende dünyasında her geçen gün daha fazla talep gören yapay zeka çalışmaları için Nvidia’nın teknolojilerini kullanacak

 

Yapay zekâ tabanlı çoklu kanal perakende uygulama yönetimi çözümleri sunan yeni nesil perakende analitiği şirketi REM People, yapay zeka uygulamalarını geliştirmek için dünyanın lider teknolojilerini kullanmaya devam ediyor. REM People, bu hedefle Nvidia’nın teknoloji girişimlerini desteklediği Nvidia Inception programına katıldı. REM People, bu programla, perakende dünyasında her geçen gün daha fazla talep gören yapay zeka çalışmalarını hızlandırmak için Nvidia’nın teknolojilerini kullanacak.

 

Büyümesini hızlandıracak

Firmalar market raflarında pazar paylarını artırmak için teknoloji kullanımını artırıyor. Tüketiciler raflarda buzdağının sadece görünen kısmına bakarken büyük dağıtım ağlarına sahip hızlı tüketim malzemeleri sektörü REM People’ın ürünlerine daha fazla ilgi gösteriyor. 

 

Yapay zeka uygulamalarını geliştirmek için dünyanın lider teknolojilerini kullanmaya devam eden REM People, en son Microsoft’un girişimleri desteklediği programı Microsoft for Startups Founders Hub’a katılmıştı. REM People, şimdi de Nvidia’nın Inception programıyla müşteri portföyündeki artışa cevap verecek altyapıya ve modern yapay zeka çözümlerine ulaşacak. Nvidia, ürettiği teknolojileri ve uzmanlığını REM People’ın kullanımına sunarak daha hızlı ve büyüme odaklı hale getirecek.

 

50 ülkeye hizmet veriyor

2015 yılında Türkiye’de kurulan REM People, İstanbul, Dubai’den ve Londra’daki ofisleriyle global şirketlere yeni nesil perakende analitiği hizmeti sunuyor. REM People, halen 50’den fazla ülkede, alanında lider 120 kuruma hizmet veriyor.

 

Yüzde 100 yerli yazılım çözümleriyle yapay zeka ve derin öğrenme yoluyla kurumların verimliliklerini artıran REM People, anlık görüntü tanıma teknolojisiyle saha satış ekiplerinin çektiği fotoğrafları analiz ediyor ve reyonlardaki ürünleri gözlüyor. Yapay zekanın ilerisine geçerek derin öğrenme ile analizler yapan REM People’ın analizleri müşterilerinin daha hızlı aksiyon alması için kullanılıyor. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL