Gündem

YASED :Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve  29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 100.

YASED :Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve   29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun

Uluslararası Yatırımcılar Derneği Başkanı Engin Aksoy Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılını ve milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlamak amacıyla yaptığı açıklamada, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşku ve heyecanla kutluyor, çağdaş Türkiye’nin temellerini atan Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin kurucularını saygı ve şükranla anıyoruz.” dedi.

YASED Başkanı sözlerini, “Mutlak bağımsızlığı ve egemenliğin kayıtsız şartsız milletimize teslimini şiar edinen Cumhuriyetimizi, ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin ötesine taşıma idealimizin en önemli güvencesi olarak görüyoruz.” şeklinde sürdürdü. 

YASED üyelerinin ülkemizin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaktan duydukları gururu ve ülkemizin geleceğine duydukları güveni ifade eden Engin Aksoy mesajını; “Türkiye’nin şirketleri olan biz YASED üyeleri, ülkemizin geleceğine güvenle bakıyor, Türkiye’yi daima daha ileriye taşıma sorumluluğu ve azmiyle çalışmaya devam ediyoruz. Hür, bağımsız, güçlü ve müreffeh bir Türkiye’nin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaktan büyük bir gurur duyuyor, tüm vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyoruz.” diyerek sonlandırdı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL