Atasoy Bilgin
Gündem

Yaylacık sakinlerinden Başkan Kılıç’a teşekkür

Altyapı çalışmaları neticesinde yeni bir çehreye kavuşan Yaylacık Mahallesi 177 Sokak sakinleri, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'a sokakta düzenlediği buluşma ile teşekkür etti.

Yaylacık sakinlerinden Başkan Kılıç’a teşekkür

Altyapı çalışmaları neticesinde yeni bir çehreye kavuşan Yaylacık Mahallesi 177 Sokak sakinleri, Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç'a sokakta düzenlediği buluşma ile teşekkür etti. Sabah kahvaltısında Kılıç ile buluşan yurttaşlar, proje detaylarıyla ilgili düşüncelerini de aktarma fırsatı buldular. 

 

Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sokak 177’de gerçekleştirilen yenileme çalışmalarının ardından mahalleyi ziyaret eden Başkan Kılıç, mahallelinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mahalle sakinleri ile kahvaltı sofrasında buluşan Kılıç, yapılan çalışmaların ardından sokağın son halini görme fırsatı da buldu. Kahvaltının ardından birim müdürleri ile beraber semtte bulunan esnafı tek tek gezen Kılıç, mahalle muhtarlıklarına ziyaretlerde bulundu.

 

 DEVAM EDECEK

Belediye Başkanı Kılıç, mahalle ziyaretlerini önemsediklerini, böylelikle sorunların yerinde tespit edildiğini, vatandaşlar tarafından yöneltilen dilek ve isteklerin alındığını, kurum olarak daha verimli çalıştıklarını söyledi. Kılıç, bu tür ziyaretlere, görevi süresince birim müdürlükleri ve muhtarlar eşliğinde devam edeceklerini belirtti.

 

NE YAPILMIŞTI?

Yaylacık Mahallesi 177 Sokak’a giren Buca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yapılaşmanın artması ile sokakta yoğun ihtiyaç haline gelen otopark alanı çalışması gerçekleştirmişti. Toplam 50 araç kapasitesi bulunan otopark sayesinde sokak aralarındaki gelişigüzel araç parkı yüzünden yaşanan sıkışıklığın önüne geçildi. Bunların yanı sıra dinlenme alanı ve spor alanı oluşturularak bu kapsamda 4 bin 500 metrekare yol düzenlemesi yapıldı. Alanda yapılan ağaçlandırma ile sokak yepyeni bir görünüme kavuştu. 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL