Gündem

YZB 2023'te 90'lar Rüzgarı Esti

Gıda perakendesinin en büyük buluşması olan Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) 2023, sadece sektörün değil, müziğin ve eğlencenin de buluşma noktası oldu.

YZB 2023'te 90'lar Rüzgarı Esti

Gıda perakendesinin en büyük buluşması olan Yerel Zincirler Buluşuyor (YZB) 2023, sadece sektörün değil, müziğin ve eğlencenin de buluşma noktası oldu. 90’ların unutulmaz isimleri katılımcıları nostaljik bir yolculuğa çıkardı.

Yerel Zincirler Buluşuyor Konferansı ve Fuarı (YZB) 2023, sadece perakende sektörünün değil, aynı zamanda müzik tutkunlarının da yüreklerini fethetti. Organize perakende sektörüne hizmet veren binlerce paydaşın 14’üncü kez buluştuğu YZB’nin ilk gününde, Metin Özülkü Orkestrası eşliğinde sahne alan birbirinden ünlü sanatçılar, katılımcılara unutulmaz bir 90’lar rüzgarı yaşattı.

Ferda Anıl Yarkın, Jale, Metin Özülkü, Reyhan Karaca, Sibel Alaş, Ümit Sayın ve Yonca Evcimik gibi 90’ların unutulmaz isimleri, YZB 2023’ün açılış gününde sahnede yer aldı. YZB 2023, 90’ların en sevilen şarkılarına ev sahipliği yaparken, katılımcılar nostaljik bir yolculuğa çıkmanın keyfini yaşadı.

Bu yıl “Birlik-Beraberlik” temasıyla gerçekleşen YZB, iş dünyasıyla sanatın iç içe geçtiği özel anlara sahne oldu. Etkinlik boyunca perakende sektörünün geleceği tartışılırken, sanatın gücü de unutulmadı. YZB’nin ilk günü, hem iş dünyasının hem de müzikseverlerin keyifli anılar biriktirdiği bir etkinlik olarak hafızalara kazındı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL