Gündem

Zeynep Ayça Konak, Nagarro + MBIS'in Satış Direktörü Olarak Göreve Başladı

Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’ı Nagarro + MBIS’te Satış Direktörlüğü’ne Zeynep Ayça Konak atandı.

Zeynep Ayça Konak, Nagarro + MBIS'in Satış Direktörü Olarak Göreve Başladı

Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’ı Nagarro + MBIS’te Satış Direktörlüğü’ne Zeynep Ayça Konak atandı. IT sektöründe uzun yıllardır deneyime sahip olan Konak, yeni görevinde satış stratejileri geliştirme ve müşteri ilişkilerini güçlendirmeden sorumlu olacak.

Türkiye’nin ilk SAP Gold Partner’ı Nagarro + MBIS, sektördeki lider konumunu güçlendirmeye yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede, gelişen iş stratejileri doğrultusunda Nagarro + MBIS Satış Direktörlüğü’ne Zeynep Ayça Konak getirildi. IT ve SAP alanında güçlü deneyime sahip olan Konak, Nagarro + MBIS’te satış stratejilerini geliştirme, müşteri ilişkilerini güçlendirme ve pazar payını artırma hedefleri doğrultusunda önemli bir rol üstlenecek.

İstanbul Üniversitesi İngilizce İktisat mezunu olan Konak, iş hayatına Siemens Nixdorf’da Kanal Satış Müdürü olarak başladı. Ardından bilişim teknolojileri sektöründe ve SAP alanında çok sayıda şirkette çalışarak bu alandaki deneyimini derinleştirdi. Konak, sırasıyla Probil’de Satış Müdürlüğü, SAP Türkiye’de Kilit Müşteriler Yöneticisi, HP’de Bilgi Yönetimi Müdürlüğü, SAP Türkiye’de Kilit Müşteriler Satış Müdürlüğü, Itelligence’da Stratejik Satış Müdürlüğü, Felece Teknoloji’de Genel Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Konak, son olarak ise freelance olarak yönetim danışmanlığı yapıyordu.

Konak’ın ilişki yönetimi ve kişisel gelişim yetkinlikleri alanında deneyimini derinleştiren Adler koçluk modülleri uluslararası sertifikaları bulunuyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL