Atasoy Bilgin
Magazin

Asido'nun Hayrettin'li reklam filmi yayında

Humanis’in sindirim enzimlerinin normal fonksiyonunu destekleyerek, zengin tat seçenekleriyle ağzınızın tadını kaçırmayan çiğneme tableti Asido’nun reklam filmi yayımlandı.

Asido'nun Hayrettin'li reklam filmi yayında

Humanis’in sindirim enzimlerinin normal fonksiyonunu destekleyerek, zengin tat seçenekleriyle ağzınızın tadını kaçırmayan çiğneme tableti Asido’nun reklam filmi yayımlandı. Hepimizin aşina olduğu ‘Tabi Tabi’ şarkısıyla yapılan jingle’a sahip eğlenceli reklam filminde sevilen oyuncu Hayrettin oynadı.

İnsan odaklı sağlık felsefesini benimseyen Humanis’in Tüketici Sağlığı alanındaki yeni markası Asido, eczanelerdeki yerini aldı. İçeriğinde bulunan kalsiyum sayesinde sindirim sisteminin normal fonksiyonuna destek olan çiğnenebilir formdaki gıda takviyesi Asido, Türkiye’de ilk defa 3 farklı tat seçeneği sunuyor. İnsan odaklı bir yaklaşımla herkes için erişilebilir sağlık adına üreten Humanis, Nane, Tropic ve Frutti seçenekleri sunarak tüketicinin ihtiyaçlarını önemsiyor.

Gıda takviyesi Asido’nun, ilk reklam filminde baharatlı, yağlı ve asitli gıda tüketimi sonrası sindirim sisteminde oluşan problemlerin adeta bir yangın gibi kişiyi etkisi altına aldığı vurgulanıyor. Reklamda, hepimizin aşina olduğu ‘Tabi Tabi’ şarkısının müziği ve akılda kalıcı sözlere sahip jingle’ı ile dans eden Hayrettin, yemek yiyenlere Asido dağıtan bir karakteri canlandırıyor.

Agresif Arılar imzalı reklam filminin prodüksiyonunu Miel Film, yönetmenliğini ise Samet & Ümit üstlendi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL