Eğitim

TEGV ve Hensel Elektrik Türkiye'den 250 Çocuğun Eğitimine Destek

TEGV ve Hensel Elektrik Türkiye’den 250 Çocuğun Eğitimine Destek   27 ilde kurulu 71 etkinlik noktasında çocuklara nitelikli eğitim desteği sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile elektrik ürünleri üreticisi Hensel Elektrik Türkiye, yeni bir iş birliğine imza attı.

TEGV ve Hensel Elektrik Türkiye'den 250 Çocuğun Eğitimine Destek

TEGV ve Hensel Elektrik Türkiye’den 250 Çocuğun Eğitimine Destek
 

27 ilde kurulu 71 etkinlik noktasında çocuklara nitelikli eğitim desteği sunan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) ile elektrik ürünleri üreticisi Hensel Elektrik Türkiye, yeni bir iş birliğine imza attı. Bu iş birliği kapsamında Hensel Elektrik Türkiye’nin KX ve RX serisi tüm buat ve yan ürünlerinin satışından bir yıl boyunca elde edeceği gelirin bir kısmı TEGV’e bağışlanacak. Proje kapsamında 250 çocuğun bir yıllık eğitim giderinin karşılanması planlanıyor.

 

“Bir Çocuk Değişir, Türkiye Gelişir” mottosuyla ilköğretim çağındaki çocuklara Cumhuriyet’in temel ilke ve değerleri ışığında nitelikli eğitim desteği sağlayan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile elektrik ürünleri üreticisi Hensel Elektrik Türkiye yeni bir iş birliğine imza attı. “Geleceğe Enerji Katın” sloganıyla başlatılan proje kapsamında, Hensel Elektrik Türkiye, KX ve RX serisi tüm buat ve yan ürünlerinin satışından bir yıl boyunca elde edeceği gelirin bir kısmını TEGV’e bağışlayacak. Bu proje sayesinde yaklaşık 250 TEGV’li çocuğun bir yıllık eğitim giderlerine destek olunacak.

Hensel Elektrik Türkiye Genel Müdürü Fatih Ünal proje hakkında görüşlerini şu şekilde dile getirdi “Sosyal sorumluluk, Hensel Elektrik Türkiye için sadece bir anlayış değil, bir yaşam tarzıdır. Ülkemize olan borcumuzun bilinciyle, eğitim alanında kalıcı bir etki yaratma amacıyla Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı ile güç birliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Bu bağlamda, TEGV ile gerçekleştireceğimiz bağış kampanyası ile eğitime destek olmanın gururunu yaşıyor, bu önemli adımda bizimle birlikte olan herkesi teşekkürle selamlıyoruz. Toplumsal sorumluluğumuzu daha da güçlendirmek ve gelecek kuşaklara aydınlık bir gelecek bırakmak için elbirliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.” 

“Anlamlı destekleri için Hensel Elektrik Türkiye ailesine teşekkür ediyorum”

TEGV Genel Müdürü Sait Tosyalı ise proje hakkında şunları söyledi:  “Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı olarak 28 yıldır çocuklarımıza nitelikli eğitim desteği sağlayarak onları daha donanımlı bireyler olarak yarınlara hazırlıyoruz. Bu kapsamda çocuklarımıza bilişimden sanata, çevre bilincinden sürdürülebilirliğe kadar birçok alanda eğitim desteği veriyoruz. Çocukları sadece akademik anlamda değil, sosyal ve bilişsel beceriler alanında da geliştiriyor; Türkiye’nin dört bir yanındaki etkinlik noktalarımızda kapılarımızı her gün binlerce çocuğumuza açıyoruz. Bu faaliyetlerimizin sürdürülebilir olmasındaki temel faktörlerden birisi de kurumsal ve bireysel bağışçılarımızdır. Hensel Elektrik Türkiye ile gerçekleştirdiğimiz bu değerli proje sayesinde yüzlerce çocuğumuz daha nitelikli eğitimle buluşacak, yarınlara umutla bakacak. Anlamlı destekleri için çocuklarımız adına Hensel Elektrik Türkiye’ye teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL